GDPR

Zpracování osobních údajů GDPR

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Martin Nohejl, se sídlem Maravský Beroun, Gen. Svobody 578, 79305, IČ: 04319729 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

-          Martin Nohejl

-          Martin Nohejl

-          Nohejl94@seznam.cz

-          725258637

 

  1. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutnézpracovat za účelem odeslání zakoupeného předmětu (předmětů)na správnou adresu a kontaktní telefoní číslo a email, za účelem správného dodání při problémech s doručovací společností. Daále také za účelem marketingových účelů, nabídek možných akcí, či nových produktů. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

 

  1. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhla odsouhlasením tlačítka.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  2. Poskytovatel softwaru PrestaSshop SA
  3. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

-          vzít souhlas kdykoliv zpět

-          požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-          požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

-          vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

-          požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

-          v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 


Cpanel

Background only applies for Boxed Layout

Please wait...